TINK Amazing Shop Windows The Hague
STARS Edition

Tink laat winteretalages stralen in de wintermaanden.
Thema dit jaar: Stars

De winter is in aantocht en we maken ons klaar voor de leukste winterwedstrijd van Nederland: Tink Amazing Shop Windows The Hague. Een wedstrijd waarbij retail gefuseerd wordt met een hoop creativiteit en cultuur. Diverse thema’s van de etalagewedstrijd als ‘Kiss’ en ‘A Royal Winter’ sierden afgelopen winters de etalages van winkels in de Haagse Binnenstad en ook dit jaar worden de ondernemers uitgedaagd om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van de Binnenstad Den Haag te creëren. Met spanning wordt uitgekeken naar de creatieve invulling van het thema van dit jaar: ‘STARS’.

In december vind je in de Binnenstad Den Haag spectaculaire winteretalages. Ook dit jaar barst de strijd weer los tussen Haagse ondernemers die elkaar aftroeven in creativiteit. Wie heeft de mooiste etalage? TINK 2017 zal plaatsvinden van 8 t/m 20 december, waarna op de 21ste de winnaars van deze etalagewedstrijd bekend worden gemaakt. De etalages zijn te bewonderen t/m 25 december.

Bekijk en stem

vind tink

Vind Tink

… en win mooie prijzen!

Ook is dit jaar opnieuw het figuurtje Tinkerbell in één van de vele etalages te ontdekken en levert ook mooie prijzen op. Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels hoeft het publiek geen etalage te missen. De etalages zijn nog tot en met eerste kerstdag te bewonderen.

Lees meer over deze wedstrijd