Have a Royal Winter is het feestelijke winterprogramma waarmee Den Haag, dé winterstad van Nederland, laat zien dat er ook in deze tijd van het jaar alles is te beleven. Breng een bezoek aan de Royal Christmas Fair, de sfeervolle kerstmarkt op het prachtige Lange Voorhout of de vele andere wintermarktjes met mooie lokale producten. Geniet van acrobaten, jongleurs en goochelaars bij het Groot Kerstcircus en Carnivale, de winterkermis met vermaak van weleer. Leef je uit op de schaats- en ijsroetsjbaan bij het Kurhaus. Koop je cadeautjes in de extra sfeervolle binnenstad en lach het voorbije jaar van je af met een oudejaarsconference. Woon één van de prachtige concerten bij. Bewonder het enorme Vreugdevuur op het strand en start het jaar goed tijdens de traditionele Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen!

Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud, voor elke portemonnee. Er is zoveel te doen deze winter, kom het beleven en bekijk het complete programma op https://denhaag.com/nl/winter of download de flyer!

Have a Royal Winter!

ROYAL CHRISTMAS FAIR
(14-23 december)

Kerstman Royal Christmas FairDe Royal Christmas Fair is de warmste kerstmarkt van Nederland. Op het Lange Voorhout in het Museumkwartier staan tientallen kerstkraampjes vol glühwein, flammkuchen en allerhande kerstwaar. En voor Escher in het Paleis verrijst een waar winterwonderland met attracties en kerstproducten voor kinderen.

FESTIVAL CARNIVALE
(27 t/m 30 december)
De reizende Carnivale zal in Den Haag haar wagens neerzetten. Komt allen en ontdek in het Huygenspark een magische wereld van duizenden lichtjes en buitenissige artiesten. Overdag gezelligheid voor het hele gezin, in de avond ontluiken de rauwe randjes! Van opwindende attracties, levende muziek tot burlesque danseressen, vuurkunstenaars en nog veel meer.

 

COOL EVENT SCHEVENINGEN
(1 december t/m 20 januari)

Scheveningen is de place to be voor de ultieme wintersportervaring. Voor het Kurhaus is een enorme overdekte ijsbaan gemaakt. En op 2 minuten lopen ligt de ijsglijbaan de ‘Palace Fun Slide’. En een bezoek is niet compleet zonder de ‘Ice Expo’ te hebben gezien. De stad aan zee is compleet omgetoverd tot een gezellig winter wonderland, wauw! Cool Event Scheveningen kun je deze winter gewoon niet overslaan!

Het complete Have a Royal Winter overzicht vind je hier!